کاهش ظرفیت پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد 98 در بعضی از رشته ها

به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد 98 دانشگاه که در لیست پذیرش اولیه به عنوان پذیرفته شده اصلی معرفی شده اند میرساند که سازمان سنجش آموزش کشور ظرفیت پذیرش با آزمون بعضی از رشته های دانشگاه را در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 98 کاهش داده است (بخصوص رشته های دانشکده کشاورزی) که به تبع آن ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته های مذکور هم کاهش می یابد. فلذا وضعیت پذیرش بعضی از پذیرفته شدگان اصلی به ذخیره تغییر می یابد. دفتر استعداد درخشان دانشگاه در روزهای آتی با مشمولین این تغییر وضعیت تماس گرفته و درباره تصمیم متقاضیان برای تغییر گرایش یا ماندن در لیست ذخیره مذاکره خواهد نمود. همچنین افراد پذیرفته شده در آخرین اعلام دفتر استعداد درخشان میتوانند با ارسال ایمیل به آدرس m-modabberifar@araku.ac.ir از آخرین وضعیت پذیرش خود مطلع شوند. لازم به یادآوری است که پذیرش قطعی متقاضیان استفاده از سهمیه پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد-دکتری منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور و تایید صلاحیت عمومی داوطلبان است.