نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه اراک

به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه اراک میرساند که نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد در فایل های پیوست زیر اعلام میگردد.

دانشکده ادبیات و زبانها

دانشکده علوم انسانی

دانشکده علوم پایه

دانشکده علوم ورزشی

دانشکده کشاورزی

دانشکده فنی و مهندسی

کلیه متقاضیان به نکات زیر توجه داشته باشند:

1- پذیرش اولیه متقاضیان هیچ تعهدی برای دانشگاه جهت ثبت نام آنها ایجاد نمی کند و اسامی پذیرفته شدگان می بایستی به تایید سازمان سنجش آموزش کشور نیز برسد.

2- در هر زمان که معلوم شود مدارک ارسالی توسط دانشجویی فاقد اصالت باشد، پذیرش ملغی میشود.

2- دانشجویان پذیرفته شده ای که به هر دلیل قصد انصراف از پذیرش بدون آزمون دانشگاه اراک را دارند فرم انصراف (موجود در قسمت فرم ها سایت دفتر استعداد درخشان دانشگاه اراک) را در اسرع وقت پر کرده و از طریق ایمیل (m-modabberifar@araku.ac.ir) به اطلاع دفتر استعداد درخشان دانشگاه برسانند.

3- دفتر استعداد درخشان دانشگاه اراک تا یک هفته بعد از اعلام نتایج اولیه آماده پاسخگویی به اعتراضات احتمالی متقاضیان میباشد.

4- دفتر استعداد درخشان دانشگاه درخواست دانشجویان متقاضی را برای رشته هایی که ظرفیت آنها پر نشده است بررسی میکند. متقاضیان جهت اطلاع بیشتر با دفتر استعداد درخشان تماس بگیرند.

5-اطلاعیه ثبت نام همزمان با اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد بر روی سایت قرار میگیرد