فراخوان پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه اراک

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند که دانشگاه اراک مطابق با "آیین نامه های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم ، در تمامی رشته- گرایش های مقاطع کارشناسی ارشد  دانشگاه اراک که در سال تحصیلی 1401-1400دارای سهمیه پذیرش روزانه از طریق کنکور سراسری هستند، از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز مقاطع کارشناسی پیوسته ، با لحاظ نمودن شرایط مندرج در شیوه نامه پذیرش، دانشجو می پذیرد. دانشجویان جهت اطلاع از ضوابط پذیرش بدون آزمون و مدارک مورد نیاز جهت درخواست پذیرش بدون آزمون فایل شیوه نامه زیر را به دقت مطالعه نمایند. متقاضیان در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه اراک یا ایمیل مدیریت این دفتر تماس بگیرند. متقاضیان پذیرش بدون آزمون مدارک خود را فقط به صورت پستی به دفتر استعداد درخشان دانشگاه ارسال نمایند و از مراجعه حضوری به این دفتر خودداری نمایند. ضمنا دفتر استعداد درخشان در اکثر روزها ساعات 10-12 باز بوده و آماده پاسخگویی تلفنی متقاضیان میباشد.

شیوه نامه پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه اراک