فراخوان شرکت در بیست و پنجمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند که بیست و پنجمین دورۀ المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی در اردیبهشت ماه سال 99 برگزار میگردد. همه ساله دانشجویان دانشگاه اراک رتبه های خوبی در المپیادهای دانشجویی کسب می کنند و از مزایا و تسهیلات آن نیز استفاده می نمایند. همچنین کسب رتبه های برتر در المپیاد های دانشجویی یکی از ملاک های کسب رتبه بالاتر در رتبه بندی دانشگاههای کشور میباشد و کسب رتبه های برتر دانشجویان در المپیادهای علمی-دانشجویی به ارتقا رتبه دانشگاه اراک در بین دانشگاههای کشور کمک میکند. لذا از دانشجویان علاقه مند جهت شرکت فعالانه در المپیاد غیر متمرکز دانشجویی پیش رو دعوت بعمل می آید. دانشجویان متقاضی میتوانند جهت ثبت نام به مدیران گروههای آموزشی مربوطه و یا دفتر استعداد درخشان دانشگاه مراجعه نمایند. ضمنا اساتید مشاور دانشجویان استعداد درخشان دانشکده ها آماده پاسخگویی به سوالات دانشجویان در زمینه المپیاد علمی-دانشجویی میباشند. لیست رشته های المپیاد علمی-دانشجویی به شرح زیر است.