فراخوان شرکت در بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز دانشجویی

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند که بیست و ششمین دورۀ المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی در 31 اردیبهشت ماه سال 1400برگزار میگردد. همه ساله دانشجویان دانشگاه اراک رتبه های خوبی در المپیادهای دانشجویی کسب می کنند و از مزایا و تسهیلات آن نیز استفاده می نمایند. همچنین کسب رتبه های برتر در المپیاد های دانشجویی یکی از ملاک های کسب رتبه بالاتر در رتبه بندی دانشگاههای کشور میباشد و کسب رتبه های برتر دانشجویان در المپیادهای علمی-دانشجویی به ارتقا رتبه دانشگاه اراک در بین دانشگاههای کشور کمک میکند. لذا از دانشجویان علاقه مند جهت شرکت فعالانه در المپیاد غیر متمرکز دانشجویی پیش رو دعوت بعمل می آید. دانشجویان متقاضی (دانشجویان سال سوم یا چهارم) میتوانند جهت ثبت نام به مدیران گروههای آموزشی مربوطه و یا دفتر استعداد درخشان دانشگاه مراجعه نمایند. ضمنا اساتید مشاور دانشجویان استعداد درخشان دانشکده ها آماده پاسخگویی به سوالات دانشجویان در زمینه المپیاد علمی-دانشجویی میباشند. لیست رشته های المپیاد علمی-دانشجویی به شرح زیر است.

زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر و مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، مهندسی صنایع، روانشناسی، مجموعه علوم جغرافیا، مجموعه علوم زمین، سلول های بنیادی و مهندسی بافت، و مجموعه مهندسی مواد و متالوژی