فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای اعطای تسهیلات و جوایز تحصیلی به دانشجویان مستعد برتر در قالب «طرح شهید وزوایی»

بنیاد ملی نخبگان، در چارچوب برنامۀ توسعۀ فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد کشور، اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می‌کند. بنابراین، طبق آیین‌نامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه‌ها می‌توانند از فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی، و فن‌یاریِ دانشجویان صاحب استعداد برتر (با تأمین هزینه‌ها از طرف این بنیاد) استفاده نمایند.

به همین منظور، طبق روال هر سال، لازم است دانشجویان متقاضی در مهلت تقریباً یک‌‌ماهه از تاریخ 1401/03/17 تا حداکثر 1401/04/15، اطلاعات خود را در سامانۀ این بنیاد (sina.bmn.ir) بارگذاری و سپس در بخش «ثبت درخواست‌ها» گزینۀ «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی» را انتخاب کنند. مهلت ثبت درخواست قابل‌تمدید نخواهد بود.

برای اطلاع بیشتر، متن کامل اطلاعیۀ بنیاد ملی نخبگان را از این‌جا دریافت کنید.