تغییر روال صدور گواهی رتبه

به اطلاع کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان گرامی میرساند که روال صدور گواهی رتبه در دفتر استعداد درخشان دانشگاه از اول دی ماه سال جاری به شرح زیر تغییر یافته است و لازم است که دانشجویان گرامی طبق دستوالعمل زیر درخواست گواهی رتبه خود را به دفتر استعداد درخشان ارسال نمایند.

1. دانشجویان و فارغ التحصیلان ابتدا وارد سامانه گلستان (golestan.araku.ac.ir) شوند. فارغ التحصیلان با نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور مورد استفاده در دوران دانشجویی میتوانند وارد سامانه شوند. در صورت عدم اطلاع از رمز عبور، از کارشناس گروه مربوطه یا اداره فارغ التحصیلان دانشگاه اراک استعلام شود.
  2. در سامانه گلستان وارد پیشخوان خدمت شده و در قسمت ارسال مدارک تحصیلی گزینه درخواست جدید را انتخاب کرده و از قسمت نوع دریافت گزینه دریافت از سیستم را انتخاب کرده و نوع مدرک را گواهی رتبه انتخاب نمایید. سپس گزینه ایجاد را در پایین صفحه انتخاب نمایید. بعد از ایجاد درخواست، گزینه تایید و ارسال را انتخاب نمایید.
  3. با گذراندن مراحل فوق درخواست گواهی رتبه به مدیر دفتر استعداد درخشان ارسال میگردد.
  4. با توجه به مصوبه هیات امنا و هیات رییسه دانشگاه دانشجویان می بایستی مبلغ 160000 (یکصد و شصت هزار ریال) جهت صدور گواهی رتبه پرداخت نمایند. دانشجویان تا رتبه ده از پرداخت این مبلغ برای اولین درخواست معاف هستند. لذا با توجه به سوابق قبلی مدیر گروه استعداد درخشان درخواست را بررسی کرده و جهت دریافت مبلغ فوق یا دریافت گواهی (در صورت معافیت از پرداخت) به دانشجو ارسال می نماید.
  5. متقاضیان با مراجعه به پیشخوان خدمت خود مبلغ فوق را پرداخت کرده و بعد از تایید مجدد درخواست خود، آن را به مدیر گروه استعداد درخشان ارسال می نمایند.
  6. مدیر گروه استعداد درخشان بعد از بررسی مجدد درخواست گواهی رتبه و در صورت تایید پرداخت آن؛ گواهی را صادر کرده و جهت مراجعه حضوری دانشجو درخواست را تایید میکند.
  7. متقاضیان پس از رویت تایید نهایی درخواست خود به دفتر استعداد درخشان دانشگاه مراجعه کرده و گواهی خود را تحویل میگیرند.