تعیین اساتید مشاور دانشجویان استعداد درخشان دانشکده ها

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند که جهت سهولت ارتباط با دانشجویان استعداد درخشان و راهنمایی و مشاوره این دانشجویان، با همکاری معاونت دانشجویی دانشگاه، در هر دانشکده یکی از اعضای هیات علمی عهده دار مسئولیت مشاوره دانشجویان استعداد درخشان شده اند. این اساتید موظف به شناسایی استعدادهای درخشان در زمینه های مختلف علمی و معرفی آنها به دفتر استعداد درخشان دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره به دانشجویان استعداد درخشان جهت بهره مندی از مزایای نخبگی در مراکزی مانند بنیاد نخبگان، ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان جهت استفاده از سهمیه پذیرش بدون آزمون و شرکت در المپیادهای علمی دانشجویی، ارائه خدمات مشاوره ای جهت اشتغال و ادامه تحصیل دانشجویان استعداد درخشان  و ... هستند. اساتید مشاور استعداد درخشان به شرح زیر معرفی میگردند:

1- دانشکده فنی و مهندسی- دکتر محمد خلیلی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک

2- دانشکده علوم پایه - دکتر امین فرجی آستانه عضو هیات علمی گروه فیزیک