اطلاعیه دفتر استعداد درخشان درباره آزمون کارشناسی ارشد 1399(مهم)

به اطلاع کلیه شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 که مجاز به انتخاب رشته شده و رتبه آنها در 1 درصد دانشجویان مجاز به انتخاب رشته شده اند میرساند که جهت بهره مندی از جایزه سطح 1 و 2 دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه اراک؛ کارنامه خود را یا حضوری یا از طریق ایمیل (m-modabberifar@araku.ac.ir) به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال کنند. به عنوان مثال در رشته ای که آخرین فرد مجاز به انتخاب رشته دارای رتبه 3000 میباشد، رتبه دانشجویانی که کمتر از 30 میباشد مشمول دریافت جایزه می شود.

ضمنا به اطلاع دانشجویانی که متقاضی استفاده از سهمیه شاگرد اولی در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری هستند میرسانند که حداکثر تا تاریخ 19 شهریور نسبت به تکمیل و ارسال فرم تاییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه ها (صفحه 424 دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399) به دفتر استعداد درخشان دانشگاه اراک اقدام نمایند.