اطلاعیه دفتر استعداد درخشان درباره آزمون کارشناسی ارشد 1398(مهم)

به اطلاع کلیه شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 که مجاز به انتخاب رشته شده و رتبه آنها در 1 درصد دانشجویان مجاز به انتخاب رشته شده اند میرساند که جهت بهره مندی از جایزه سطح 1 و 2 دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه اراک؛ کارنامه خود را یا حضوری یا از طریق ایمیل (m-modabberifar@araku.ac.ir) به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال کنند. به عنوان مثال در رشته ای که آخرین فرد مجاز به انتخاب رشته دارای رتبه 3000 میباشد، رتبه دانشجویانی که کمتر از 30 میباشد مشمول دریافت جایزه می شود.

ضمنا به اطلاع دانشجویانی که متقاضی استفاده از سهمیه شاگرد اولی در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری هستند میرسانند که حداکثر تا تاریخ 31 تیرماه نسبت به تکمیل و ارسال فرم تاییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه ها (صفحه 324 دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398) به دفتر استعداد درخشان دانشگاه اراک اقدام نمایند.